Goede schroeven zijn onmisbaar tijdens het klussen. U wilt niet het risico lopen dat tijdens de uit te voeren werkzaamheden de schroeven splinteren of afbreken. Voor de verschilende soorten materialen zijn er daarom verschillende soorten schroeven te vinden in ons assortiment (IJzerwaren). Onze schroeven zijn afkomstig uit Duitsland en verkopen wij uiteraard tegen een scherpe prijs.

Fermacell Schroeven (gefosfateerd)

Fermacell Schroeven worden ook wel cementplaatschroeven genoemd. Deze schroeven zijn gemaakt van hard staal. Ze zijn verkrijgbaar in diverse diktes en lengtes. Deze schroeven zijn gemakkelijk te verwerken vanwege het schroefdraad met naaldpunt. U kunt de schroeven op diverse manieren toepassen. U kunt er bijvoorbeeld cementgebonden platen op hout mee vastschroeven. Verder zijn ze te gebruiken voor de bevestiging van metalen stud profielen. De schroeven zijn verkrijgbaar in een kruisgleuf uitvoering.

Gipsplaatschroeven (gefosfateerd)

Gipsplaatschroeven zijn verkrijgbaar met een grove of dubbele schroefdraad. De schroeven met grove schroefdraad, inclusief kruisgleuf, hebben een scherpe punt en zijn gemaakt van hard staal. De scherpe schroefdraad maakt het indraaien van de schroeven erg gemakkelijk. De schroeven met dubbele schroefdraad zijn eveneens gemaakt van staal en kennen een dubbele schroefdraad als naaldpunt. U kunt ze gebruiken voor diverse kluswerkzaamheden.

Spaanplaatschroeven Pozidrive Bolkop

Spaanplaatschroeven worden ook wel houtschroeven genoemd en zijn te gebruiken voor kunststof, dunne metalen en diverse soorten hout. Deze schroeven kunnen gecombineerd worden met bijpassende pluggen. Het makkelijk indraaien van de schroeven komt door de glijlaag coating en een 25° punt zorgt ervoor dat het schroeven erg snel gaat. De schroeven zelf zijn gemaakt van Duits verzinkt staal.

Spaanplaatschroeven Pozidrive Plat

Deze Spaanplaatschroeven kunnen gebruikt worden voor diverse werkzaamheden in de bouw of tijdens het klussen. Ze zijn gemaakt van verzinkt staal en voorzien van een platverzonken kop. Een glijlaag coating zorgt ervoor dat de schroeven makkelijk ingedraaid kunnen worden. Het 25° punt maakt dat de schroeven probleemloos geplaatst kunnen worden op diverse houtsoorten, MDF en watervaste spaanplaten. Omdat de schroeven voorzien zijn van een Prozi Drive uitvoering, kunnen ze universeel ingezet worden.

Spaanplaatschroeven Torx

Deze soort Spaanplaatschroeven zijn allemaal voorzien van een platverzonken kop, gemaakt van verzinkt staal en kunnen in diverse afmetingen besteld worden. De asymmetrische schroefdraad zorgt ervoor dat de inschroefsnelheid met wel 50% verhoogd kan worden. Verder ontstaat er een betere verzinking door de freeskop. Ze kunnen heel goed gebruikt worden voor hout en beslag. De schachtfrees helpt de inschroefweerstand en het verzinken van de kop te verminderen. Ideale schroeven dus waar u uw voordeel mee kunt behalen!

Neem contact op

U kunt bij ons gemakkelijk een grote voorraad schroeven inslaan. Loopt u tegen vragen aan of heeft u een vraag over hoe u de schroeven het beste kunt gebruiken? U kunt gemakkelijk met ons in contact komen. U kunt dit doen per telefoon, e-mail of chat. Wij staan altijd voor u klaar. Binnen een kort tijdsbestek weet u dan welke schroeven u het beste kunt gebruiken tijdens het klussen en kunt u zorg dragen voor een mooi resultaat.