1. GB IJzerwaren

  Bij Bouwbestel vindt u een uitgebreid assortiment GB ijzerwaren. Deze ijzerwaren staan synoniem voor de hoogste kwaliteit en een veelzijdige toepasbaarheid, zowel voor particulieren als de professionele aannemer. Ontdek in onderstaand artikel meer over onze Gebroeders Bodegraven ijzerwaren.


  Direct GB IJzerwaren bekijken  De geschiedenis van de Gebroeders Bodegraven
  Het ontstaan van de Gebroeders Bodegraven (kortweg GB) gaat terug tot 1881 toen het bedrijf opgericht werd. Sinds de oprichting is het bedrijf zich gaan ontwikkelen tot een professionele en kundige expert op het gebied van ijzerwaren. Het familiebedrijf werkt aan de toekomst en dit uit zich in oplossingen voor heel veel problemen in de bouw. Daarbij wordt gefocust op complete optimalisatie

  Lees meer
 2. Geluidsisolatie: Rockwool steenwol of glaswol?


  Als het gaat over geluidsisolatie geniet steenwol zeker de voorkeur boven glaswol, omdat Rockwool steenwol meer massa heeft dan glaswol (hoger soortelijk gewicht). Vooral voor het tegenhouden van de lagere tonen is dit natuurlijk belangrijk.

  Als u goed geluid wilt isoleren tussen 2 ruimtes maakt u idealiter gebruik van onderstaande 2 Rockwool / steenwool platen.

  Het is afhankelijk van wat situatie is, wat u doel is en wat u qua dikte kwijt kunt / wilt, wat u het beste kunt toepassen.


  Rockwool RockSono Base (35kg steen gebruikt per m3)

  Rockwool RockSono Extra (55kg steen gebruikt per m3)


  Vraagt u zich of uw plan de juiste keuze is? Belt u ons gerust voor advies!
  Lees meer