Wellness begint thuis met sanitair van Wiesbaden

De leukste wellnessplek is een plek in de eigen woning. Stel je maar eens voor dat je uit de badkamer komt en helemaal relax door kunt lopen om in de fauteuil of op bank plaats te nemen. Een eigen wellnessruimte betekent dat je hem kunt gebruiken, wanneer je even wilt relaxen en dat je zo lang als je wil kunt blijven. Beter nog dat je zelfs de deur niet uit hoeft. Een bijkomend extraatje, want je hebt geen reistijd en het kost niets. De vraag is allen hoe je dit kunt realiseren. Het sanitair van het merk Wiesbaden maakt dit voor iedereen toegankelijk.

Bekijk oa. :


Wiesbaden Douchekraan

Wiesbaden Badkraan

Wiesbaden Caral serie

Wiesbaden Douchewand

Wiesbaden Douchegoot

Wiesbaden Badmeubels

Wiesbaden Spiegel


Een sanitair plan maken

Alles begint met een plan. Ga in gesprek met jouw gezin, vraag wat hun wensen zijn, hoe zij zich een wellness badkamer voorstellen. Dit is de eerste, zo niet belangrijkste, stap die tot een wellness thuisresort leidt. Kijk vervolgens naar de mogelijkheden die de eigen badkamer biedt en zet de mogelijke problemen op een rij. Want als je een prschtige badkamer hebt, met het modernste sanitair, maar dat je meteen koude voeten hebt, wanneer je uit bad stapt, dan weet je dat dat niet echt werkt. Dus, eerst eens kijken naar vloerverwarming. Is dat geregeld, dan is de ventilatie aan de beurt. Tenslotte wil je niet na een paar maanden de schimmel op de muren hebben staan. Is er een raam in de badkamer of kan er een raam geplaatst worden? Een kiep-draai raam helpt namelijk, naast een goede afzuiging, om de ruimte te ventileren. Mooie tegels, zowel voor de vloer als voor de muren, dragen bij aan de uitstraling.


Voorbereiding alvorens de badkamer te verbouwen

Modern, stijlvol en makkelijk te gebruiken. Dat is het sanitair dat je bij Wiesbaden vindt. Ideaal voor een eigen wellness ruimte. Ook hier start de zoektocht met beslissingen nemen, want prachtig sanitair dat aangesloten is op te oude, te kleine leidingen werkt uiteindelijk niet. Dus, eerst starten met vragen, zoals
* moeten de leidingen niet vernieuwd? Dit is hét moment om dit te doen, want alles ligt dadelijk open.
* Dit geldt eveneens voor de elektriciteit. Naast het vervangen van de aanwezige bekabeling, biedt dit ook de kans om meer stopcontacten te realiseren. Zo hebben jullie na de verbouwing geen problemen met het feit dat er wel twee wastafels zijn en twee kranen, maar dat er slechts één stopcontact is. Uiteraard is alles van materiaal dat spat- en vochtbestendig is.
* Hoe staat het met de afvoer? Kan de afvoerpijp vergroot worden? Zo wordt voorkomen dat water en viezigheid blijven hangen en de wellness verpesten doordat de afvoer gaat stinken.
* Dit is de kans om ledverlichting aan te leggen. Veel en mooi licht, eventueel dimbaar, en met weinig energieverbruik.


Mooi sanitair van Wiesbaden

Zo, alles is geregeld. Nu kan begonnen worden met de opbouw van klasse sanitair. Dat start met de vraag of een bad geplaats kan worden. Is er bijvoorbeeld ruimte genoeg voor een bad op pootjes? Kan er een grote regendouche gecreëerd worden? En, wordt het een hangend toilet? Dit laatste is meer dan een mooi toilet uitzoeken, want het moet in de muur verankerd worden. Zorg dat de 'draagkracht' voldoende is. Voorkom dat een gast die het toilet gebruikt, maar iets zwaarder is dan jullie zelf, plotseling gekraak hoort. Sanitair is dus veel meer dan een toilet, een bad en een wastafel. Dat laat Wiesbaden sanitair goed zien. Elegantie, uitstraling bepalen of het een wellnessresort wordt of niet. Een wellness nodigt uit om er gebruik van te maken. Dat begint met prachtige kranen, mooie wastafels, een design toilet, een douche waar je eigenlijk niet meer onder vandaan wilt en een schitterende badkuip. Plaats daarbij bijpassende fonteinkasten, die alle ruimte bieden voor hand- en baddoeken, mooie verlichting die zorg dragen voor zowel sfeerverlichting als, wanneer nodig, optimaal licht en mooie spiegels. Dat is gebruik maken van mogelijkheden.


Design en Wiesbaden

Zo hangt op een moderne badkamer de radiator aan de wand. Dankzij de designradiatoren die Wiesbaden aanbiedt, past het in het totaalplaatje. Net als inbouwkranen meer zijn dan alleen ruimtewinst. Alles draait om wat je ziet, voelt, ervaart. Ga eens een kijkje nemen in een wellnessresort om de sfeer te proeven en te zien hoe men alles opgebouwd heeft. Na afloop weet je tevens wat het kost om een keer per maand zo'n resort te bezoeken. Met andere woorden, hoeveel je bespaart wanneer je zelf thuis zo'n ruimte hebt. Feit is dat dit bedrag snel zal oplopen, aangezien iedereen graag gebruik zal maken van zo'n badkamer. Sommigen krijg je er bijna niet meer vandaan. Stel je maar eens voor dat je een Jasmijn vrijstaand bad van Wiesbaden geïnstalleerd hebt, met aan de muur een tv. Wie weet, zie je de eerstvolgende Champions League wedstrijd misschien wel in bad?


In luxe baden mag best

Soms zijn mensen wat terughoudend om geld aan luxe uit te geven, maar denk er eens over na wat de voordelen zijn. Een afgeleefde badkamer, waar je zo snel mogelijk vandaan wilt. Een wc die koud, ongemakkelijk en vervelend is. Of, een ruimte waar de luxe van af straalt. Die voorzien is van de leukste producten, die uitnodigend werkt en die iedere dag weer blij maakt. Niemand zal ontkennen dat hij of zij voor optie twee kiest. Dankzij een goed plan, uitgekiend werken en de luxe sanitairproducten van Wiesbaden, ligt dit ook binnen jullie bereik. Je hoeft niet langer bij het zien van een film of foto te denken: daar zou ik wel eens naar toe willen. Je hebt de gelegenheid om er dagelijks van te genieten. Een investering waar het hele gezin jarenlang plezier van zal hebben.


Vragen over het sanitair van Wiesbaden?

Plan je voor de eerste keer zo'n verbouwing? Kunnen jullie niet uit twee of drie verschillende types kiezen? Neem even contact op en vraag. Zo voorkom je spijt achteraf, want we ondersteunen graag jullie wens om, mede dankzij Wiesbaden, letterlijk een droom werkelijkheid te laten worden. Ga voor dat eigen wellness thuisresort, waar je kunt ontstressen en genieten van wat het leven te bieden heeft. Neem gerust contact op met vragen over jouw badkamer verbouwing!