1. Goedkoop vurenhout bestellen

  Hout is een van de mooiste producten om mee te werken. Dat geldt voor binnen en buiten. Daarbij gelden twee eenvoudige vragen.

  1. Waarvoor wordt het hout gebruikt?
  2. Wat mag het kosten?


  Vurenhout

  Het juiste Vurenhout komt voornamelijk uit Noord-Europa en is uiterst flexibel hout dat voor iedere klus te gebruiken is. Het is goedkoop, makkelijk te verwerken en heeft, bij de juiste behandeling, een levensduur van zo'n 10 jaar. Het is zowel geschaafd als ruw verkrijgbaar en kan gebruikt worden voor kozijnen, als rabatdelen of om een constructie mee te bouwen. Het is mooi hout, dat gelakt, gebeitst of geverfd kan worden. Geheel afhankelijk waar het ingezet zal worden. Het ziet er mooi uit en is heel sterk. Over het algemeen geldt voor vurenhout duurzaamheidsklasse 4 ofwel een levensduur tussen 5 en 10 jaar in de buitenlucht. Dit is overigens geheel afhankelijk van de verwerking.

  Lees meer
 2. Tuinhout online bestellen bij Bouwbestel.nl

  Een mooie tuin ontstaat niet vanzelf. Ieder jaar weer moet hij, voordat het koude seizoen begint, winterklaar gemaakt worden en zodra de zon weer begint te schijnen flink aangepakt worden om te kunnen stralen. Uiteindelijk wil je er de hele lente en zomer van kunnen genieten.


  Tuinhout

  Daarbij speelt tuinhout vaak een hele belangrijke rol. Omdat het geschuurd en gebeitst moet worden. Of eventueel vervangen. Omdat jullie tijdens de winterperiode besloten hebben de tuin te veranderen of omdat de kinderen gelobbyd hebben voor een boomhut, een zandbak, een schommel of een leuke speelhoek. Wat het ook wordt, bij alles, zelfs om de moestuin weer te activeren, komt hout er aan te pas. De vraag is welk soort hout? Wordt het iets dat voor een lange(re) periode bedoeld is? Wordt het een tijdelijke investering?


  Plan

  Lees meer
 3. Tuinhout in Aalten?

  Misschien heb je vroeger altijd gekozen om je tuinhout aan te kopen via de fysieke winkels. Dat kan natuurlijk de dag van vandaag nog steeds, maar je kan nu ook gemakkelijk online je tuinhout bestellen via bouwbestel. Hieronder kan je enkele voordelen hiervan vinden.  Voordelen van de online aankoop van hout in Aalten via Bouwbestel?

  - Het is zeer handig om dit online te bestellen, want zo hoef je niet meer op tijd te zijn, want online kan je natuurlijk 24/24 en 7/7 bestellen.


  - Door online te bestellen kan je gemakkelijk de prijzen onderling vergelijken. Dit betekent dat je makkelijk de goedkoopste producten kan vinden.


  - Door je hout online te bestellen, hoef je je dus niet speciaal op te maken om naar de winkel te gaan. Dit bespaart je dus weer wat tijd en moeite.


  - Enzovoort.

  Lees meer
 4. Tuinhout in Elspeet?

  Nieuwe tijden zijn aangebroken. Waar u vroeger langs de bouwmarkt zou moeten gaan voor de juiste planken voor uw tuin, kunt u deze in Elspeet gewoon online bestellen!

  Lange wachtrijen en moeilijk vervoer naar huis is verleden tijd. Vandaag de dag bestaat er "Bouwbestel", de site die u voorziet in al uw soorten tuinhout. Met het gebruik van betaalmethodes als: Ideal, Paypal en zelfs Afterpay is u bestelling zo onderweg!


  Waar staat Bouwbestel voor?

  Bij Bouwbestel staan wij voor: kennis van onze producten na aanleiding van wel dertig jaar bouwervaring. Klantvriendelijkheid, gratis advies en uitleg, zelfs via Whatsapp. Bezorging dat voldoet aan uw eisen, wij leveren in heel Nederland, dus uiteraard ook in Elspeet. Neem ook gerust onze reviews even door.


  Bezorging van (geïmpregneerd) tuinhout in Elspeet

  Lees meer
 5. Hoe lang moet cement drogen?

  Cement is het meest gebruikte bouwmateriaal. Zonder cement kan er immers niet gebouwd worden. Cement dient als snelhardend bindmiddel en wordt gebruikt als een onmisbare grondstof wanneer beton en specie gemaakt wordt. Hoe lang moet cement drogen is afhankelijk van een aantal factoren.

  Wat is cement?
  Cement is een fijngemalen materiaal dat voornamelijk bestaat uit calciumwaterstofsilicaat. Door zand samen kalksteen te branden bij temperaturen die oplopen tot maar liefst 1500 graden, ontstaan de zogenaamde cementklinkers. Deze kunnen nog niet gebruikt worden, maar moeten eerst gemalen worden tot poeder. Dit poeder kennen wij van de verschillende pakken cement.

  Als dit poeder gemengd wordt met water ontstaat een elastische massa die gebruikt kan worden als een soort kit. Door verharding aan de lucht of onder water ontstaat een stevige verbinding die ervoor zorgt dat bijvoorbeeld stenen met elkaar verbonden worden. In

  Lees meer
 6. Rockwool geluidsisolatie Tips


  Bent u bezig met geluidsisolatie in uw pand?

  Rockwool heeft 2 isolatieplaten die uitermate geschikt zijn voor het gelijktijdig thermisch én akoestisch isoleren van woningen, woongedeeltes en ruimtes. Het is altijd even een kwestie van de situatie bekijken en vervolgens een keuze maken uit / of een samenstelling van onderstaande Rockwool isolatieplaten. Deze Rockwool platen zijn beide geschikt voor wanden en plafonds / onderkant vloer.


  Rockwool RockSono Base (35kg steen gebruikt per m3)

  Rockwool RockSono Extra (55kg steen gebruikt per m3)


  Mocht er zelf niet helemaal uitkomen wat toe te passen? Neem dan gerust even contact op met onze adviseurs!

  Lees meer