1. Knauf Roodband - Instructie en tips over Knauf Roodband

  Knauf Roodband bestaat al meer dan 50 jaar en is een onmisbaar product geworden in de bouwwereld. Of het nu gaat om een groot project of slechts het opknappen van een bestaande muur, Knauf Roodband, is de meest bekende en meest gebruikte binnenpleister.

  Historie en ontstaan
  Pleister was niet altijd de kant en klaar voorgemengde mortel die we vandaag de dag kennen. Integendeel, vroeger werden individuele mortels, uit de meest uiteenlopende grondstoffen samengesteld. Er was geen sprake van een consistente kwaliteit of samenstelling. Dit bracht Knauf op het idee om een unieke samenstelling te bedenken van droge grondstoffen die alleen nog met water vermengd hoefden te worden en gebruiksklaar waren.

  Ondanks de inzet mislukte de ene poging na de andere omdat de gipssamenstelling te snel droogde. Ten slotte werd echter de lang gezochte toeslagstof

  Lees meer
 2. Rockwool 433 Mono: Alles over de Rockwool Spouwplaat 433 Mono

  Energiebesparing is geen zaak meer van milieubewustzijn alleen, maar vooral en met name van kosten omlaag brengen. De alsmaar stijgende energielasten zijn een van de zwaarste maandelijkse posten geworden. Door te isoleren kunt u die kosten omlaag brengen.

  Spouwmuurisolatie
  Met name de oudere huizen hebben nog een echte spouwmuur. Maar doordat ze niet altijd up to date zijn onderhouden heeft deze in de loop der tijden te lijden gehad. Door spouwmuurisolatie en nieuw voegen ontstaat een geheel nieuwe muur, die en zorgt voor het tegenhouden van vocht en regen, en voor het buiten houden van koude. Dankzij deze investering zullen de energielasten omlaag gaan.
  Staat u op het punt te verbouwen dan is het zeker de moeite waard om goed naar spouwmuurisolatie te kijken. Hier

  Lees meer
 3. Rockwool 501: Alles over de Rockwool 501 Vloerplaat

  U woont in een appartement en wilt graag een tegelvloer. Helaas mag dat niet omdat de onderburen te veel geluidsoverlast hebben door het gebruik van deze materialen. Of u wilt in de kelder een oefenruimte voor de band van uw zoon of dochter creëren, zonder dat u daar in de woonkamer last van heeft. Dan is er een ideale oplossing mogelijk dankzij de Rockwool zwevende vloerplaat 501.

  Geluidswerend
  De Rockwool zwevende vloerplaat 501 is 25 mm dik, wordt gemaakt van steenwol en is mede daardoor zeer flexibel te leggen. De platen sluiten prima aan en door ze goed tegen elkaar te schuiven, zorgen ze ervoor dat er geen of nauwelijks nog geluid naar beneden toe kan ontsnappen. Boven op de vloerplaat 501 kan gewoon een mooie tegelvloer worden geplaatst, zonder dat onderburen enige last zouden hebben van geluiden. Uiteraard

  Lees meer
 4. Bouwmaterialen Roosendaal - Bouwmateriaal in Roosendaal e.o.

  Bent u woonachtig in Roosendaal? Heeft u een opdracht in Roosendaal waarvoor u bouwmaterialen nodig hebt? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide assortiment van Bouwbestel. In de online bouwmarkt worden uitsluitend A-kwaliteit bouwmaterialen aangeboden, die tegen gunstige verzendkosten op elk gewenst adres in Roosendaal bezorgd kunnen worden.

  Een kleine kennismaking met Bouwbestel
  Bouwbestel is in 2007 opgericht nadat geconstateerd werd dat er behoefte is aan een bouwmarkt die kwalitatieve bouwmaterialen aanbiedt. Met ruim 25 jaar bouwervaring wisten wij precies wat de professionele vakman, maar ook de hobbyklusser nodig heeft. Ons assortiment is daarom zeer gevarieerd te noemen en er is voldoende bouwmateriaal te vinden

  Lees meer
 5. Bouwmaterialen Rotterdam - Bouwmateriaal in Rotterdam e.o.

  Woont u in Rotterdam en bent u op zoek naar bouwmaterialen? Vanaf nu kunt u makkelijk en snel uw bouwmaterialen online bestellen en op elk gewenst adres in Rotterdam laten bezorgen. Bouwbestel heeft al veel tevreden klanten in Rotterdam en u kunt er een van worden, als u vandaag nog besluit om de gewenste bouwmaterialen van A-kwaliteit bij ons te bestellen. Wij heten zowel vakmensen als hobbyklussers uit Rotterdam van harte welkom en nodigen u uit om een kijkje te nemen in het ruime assortiment bouwmaterialen.

  Wie of wat is Bouwbestel
  Bouwbestel heeft zich ten doel gesteld om iedereen van betaalbare en vooral kwalitatieve bouwmaterialen te voorzien. Daarvoor bieden wij in onze online bouwmarkt talloze bouwmaterialen aan die u vanuit uw stoel met een paar klikken bij ons kunt bestellen en in Rotterdam af kunt

  Lees meer
 6. Bouwmaterialen Leiden - Bouwmateriaal in Leiden e.o.

  U woont in Leiden en hebt bouwmaterialen nodig? Nu kunt u heel makkelijk bouwmaterialen online bestellen? De bouwmaterialen worden dan bij u in Leiden thuisbezorgd. Bouwbestel heeft al bij veel klanten in Leiden bouwmaterialen thuisbezorgd. Niet alleen grote klanten bestellen bij ons, maar ook hobbyklussers uit Leiden die op zoek zijn naar bouwmaterialen, zijn bij ons welkom.

  Bouwmaterialen bestellen
  Bouwbestel maakt het mogelijk vanuit Leiden eenvoudig en snel alle bouwmaterialen die u nodig hebt te bestellen. U hoeft dus niet meer zelf op pad met da auto, of erger nog, te voet, op zoek naar de juiste materialen, u kunt ze bestellen, gewoon van achter uw PC bij u thuis.

  Omdat Bouwbestel een online

  Lees meer
 7. Bouwmaterialen Deventer - Bouwmateriaal in Deventer e.o.

  Deventer heeft een rijke historie. Nee, Deventer is een en al historie. Deventer is een van de eerste plaatsen in Nederland die stadsrechten kreeg. Een willekeurige wandeling door Deventer voert langs talloze uitstekend onderhouden historische gebouwen. Ook het oudste stenen woonhuis van Nederland, de Proosdij uit 1130, staat in Deventer.

  Wie in Deventer woont, kan daarom niet anders dan hart hebben voor gebouwen. Misschien is dat wel de reden dat we zo vaak bouwmateriaal verkopen aan klanten in Deventer. Onze bouwmaterialen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Deventenaren stellen als ze gaan klussen in huis. Daarnaast is al het bouwmateriaal bij ons ook nog eens scherp geprijsd.

  Bouwmaterialen online bestellen

  Wist u dat het tegenwoordig helemaal

  Lees meer
 8. De Pecidur bouwplaat van PCI

  Creatief én snel renoveren? De Pecidur bouwplaten zijn een droom voor elke klusser die dit van plan is. Door hun lage oppervlakgewicht en eenvoudige montage zijn deze hardschuim platen in een handomdraai te verwerken. De bouwplaten maken deel uit van het assortiment snelbouwsystemen van PCI.

  Producteigenschappen
  De eigenschappen van de bouwplaat geven weer wat zo speciaal is aan dit product. De schuimkern van de plaat bestaat uit ozonvriendelijk verwerkt Polystyrol en voldoet aan de daarvoor gestelde bouwstofrichtlijnen. De Pecidur plaat wordt vervolgens verstevigd met een glasvezel, waarna het standaard wordt afgewerkt met een speciale mortellaag. Hierdoor kunnen deze platen direct worden bepleisterd of betegeld.

  Afmetingen en uitvoeringen

  Lees meer
 9. Kozijnen met het KOMO keurmerk

  Kozijnen zijn er tegenwoordig in allerlei uitvoeringen, soorten en maten. Wanneer u erover denkt om uw kozijnen te vervangen omdat u bijvoorbeeld de isolatiewaarde van uw huis wilt verhogen, komt daar dan ook heel wat bij kijken.

  Duurzaamheid en kwaliteit zijn begrippen waarnaar u hierbij vanzelfsprekend zoekt. Het is daarom goed om te weten dat u met kunststof kozijnen met het KOMO keurmerk altijd gegarandeerd bent van kwaliteit en een duurzaam product.

  Kunststof kozijnen
  Kunststof kozijnen worden in de meeste gevallen vervaardigd uit polyvinylchloride, ofwel PVC. Een groot voordeel van kunststof tegenover andere materialen is de hoge isolatiewaarde. Houten en aluminium kozijnen moeten vaal nog worden na behandeld met isolerende vezels.

  Lees meer
 10. Kant en klare fundering

  Wanneer u een verbouwing, de bouw van een garage of het plaatsen van een tuinhuis plant, is het goed om alle mogelijkheden even op een rij te zetten. Hebt u bijvoorbeeld al eens aan een kant en klare fundering gedacht? Deze zorgt net zo uitstekend voor stabiliteit en is relatief makkelijk te realiseren.

  Een kant en klare fundering
  Een kant en klare fundering is overigens ook heel goed te gebruiken bij het plaatsen van een muur. Het grote voordeel van de kant en klare fundering is dat u geen bekisting in de oude zin des woords meer hoeft te maken, geen vlechtwerk hebt en niet hoeft te wachten totdat de grote hoeveelheid gestorte beton goed droog is. Het gaat allemaal eenvoudiger, sneller en efficiënter. Een ander bijkomend voordeel is dat u het zelf kunt doen. Terwijl het eindproduct net zo stevig staat dan wanneer u een traditionele

  Lees meer