1. De kniebeschermers van SuperProf

  Kniebeschermers van SuperProf voor optimale kniebescherming

  In de bouw en bij het zetten van tegels komen goede kniebeschermers goed van pas. Ze bieden bescherming en ondersteuning tijdens verschillende werkzaamheden. Met kniebeschermers van Super Prof haal je kwalitatieve beschermers in huis waar je als ZZP'er en doe-het-zelver veel aan hebt.


  Eigenschappen Super Prof kniebeschermers

  Ben je stratenmaker of tegelzetter en werk je vrijwel dagelijks met je knieën op de grond? Met Super Prof kniebeschermers bescherm jij je knieën tegen verwondingen en blessures. Ze zijn stevig, van uitstekende kwaliteit en bieden optimale ondersteuning bij het uitvoeren van allerlei soorten werkzaamheden.


  Bekijk de kniebeschermers


  Super Prof harmonica kniebeschermers en kniekussens

  Super Prof harmonica kniebeschermers zijn beschermers voorzien v

  Lees meer
 2. Een pleisterspaan van SuperProf

  SuperProf pleisterspaan voor gladtrekken en egaliseren

  Als stukadoor, metselaar of tegelzetter is een pleisterspaan onmisbaar gereedschap. Je gebruikt het onder andere om pleister, cement, gips of kalk mee glad te trekken. Het gereedschap komt verder ook van pas bij het egaliseren van vloeren. Waarom kies je als ZZP'er of doe-het-zelver voor Super Prof pleisterspanen?

  Eigenschappen SuperProf pleisterspaan

  Super Prof pleisterspanen zijn geschikt voor allerlei pleisterwerkzaamheden. Ze zijn gemaakt van roestvrijstaal en hebben een gebogen handgreep. Dit maakt het voor jou gemakkelijk om ondergronden glad te trekken of te egaliseren. Pleisterspanen van Super Prof zijn er in allerlei soorten en uitvoeringen. Stem je aankoop af op het doel waarvoor je ze gebruikt.  Bekijk

  Lees meer
 3. De spackmessen van SuperProf

  Spackmessen van SuperProf voor het afwerken van vloeren en wanden

  Een spackmes is onmisbaar gereedschap voor een stukadoor of doe-het-zelver. Dit gereedschap gebruik je voor het pleisteren of afwerken van bijvoorbeeld vloeren en wanden. Super Prof spackmessen zijn van topkwaliteit en helpen je bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Wat maakt deze messen bijzonder?

  Spackmessen met een fijne handgreep

  Super Prof spackmessen beschikken over een houten greep, RVS met supersoft handgreep of een RVS met Amerikaanse supersoft greep. Ze liggen altijd prettig in de hand. Bovendien zijn ze er in verschillende afmetingen en is de aankoop af te stemmen op het doel waarvoor je ze gebruikt. Vooral bij pleisteren en gipsen komen de spackmessen van Super Prof goed van pas.


  Bekijk de spackmessen van Super prof

  Lees meer