1. Een rookmelder van First Alert

  Het installeren van een rookmelder van First Alert kan levensreddend zijn van brand in huis. Met een ruim aanbod aan rookmelders is het goed te weten welke rookmelder voor welke ruimte geschikt is en aan welke specificaties deze voldoet. Een standaard uitvoering die geschikt is voor elke ruimte in huis is de First Alert rookmelder compact design al dan niet in duopack. Deze rookmelder voldoet aan alle verwachtingen, is voorzien van een waarschuwing- en pauzeknop en geeft 30 dagen lang een signaal af indien de batterij leeg is. Naast de standaard uitvoering, is er ook een kleiner model verkrijgbaar: de rookmelder mini. Deze heeft dezelfde eigenschappen is alleen kleiner en daardoor minder opvallend.

  Een andere optie is het installeren van een First Alert rookmelder met pauzeknop. Deze rookmelder is geschikt voor de slaapkamer en andere leefruimtes en beschikt over een gepatenteerde technologie, waarbij rook

  Lees meer
 2. Steigerhout kopen voor o.a. steigerhouten meubelen

  De belangstelling voor steigerhout blijft toenemen en dat is niet zonder reden. Steigerhout is niet alleen redelijk goedkoop, het kan op creatieve wijze voor de meest uiteenlopende zaken gebruikt worden. Het hout leent zich uitstekend voor het maken van uiteenlopende meubelen, zowel voor binnen als voor buiten, het bekleden van muren of plafonds en kan zelfs dienen als een tussenmuur. Kortom, de mogelijkheden om steigerhout te verwerken zijn haast eindeloos.

  Wat is steigerhout precies
  Wie aan steigerhout denkt, denkt wellicht niet meteen aan het meest ideale hout om bijvoorbeeld meubelen van de te maken. Echter is steigerhout niets anders dan lange planken vurenhout, dat grof gezaagd is en bovendien ongeschaafd. Zoals de naam reeds aangeeft wordt het hout normaal gesproken op steigers gebruikt, vooral vanwege de lengte. Dat het steigerhout niet glad is, maakt het juist

  Lees meer
 3. Welke cement gebruiken

  Cement kan voor uiteenlopende bouwwerkzaamheden gebruikt worden. Er is echter een redelijk grote keuze in de verschillende soorten cement. Graag leggen wij uit welke soorten cement er zijn en voor welke klussen welke cement het beste gebruikt kan worden.

  Wat is cement
  Cement is een bindmiddel dat zowel alleen als in combinatie met kalk gebruikt kan worden voor het maken van mortel of beton. Cement bestaat voornamelijk uit calciumwaterstofsilicaat, dat in contact met water een chemische reactie aangaat, waardoor verharding ontstaat.

  Soorten cement en het gebruik ervan
  Er zijn verschillende soorten cement die allen een andere toepassing kennen:

  Lees meer