1. Waterwerende gipsplaten: Alles over de waterwerende, groene gipsplaat

  Waterwerende gipsplaten zijn gipsplaten die gebruikt worden om wanden en verlaagde plafonds van vochtige ruimtes te beplaten. De groene gipsplaten zijn waterwerend, waardoor de toepassing hiervan in kamers waarin vocht heerst geschikt is. De waterwerende gipskartonplaten zijn herkenbaar aan de groene kleur.

   

  Wat zijn waterwerende gipsplaten precies?

  Waterwerende gipsplaten zijn platen van gips die geïmpregneerd zijn met waterafstotend middel. Hierdoor wordt de wateropname van de platen beperkt, wat de toepassing van de plaat geschikt maakt in vochtige kamers en ruimtes. De randen van de platen zijn afgeschuind en bekleed met een speciaal groen karton, waardoor de randen goed hechtend zijn. Bij het plaatsen van de groene gipsplaten is dit dus een voordeel, want andere gipsplaten kunnen hierdoor gemakkelijk vast worden gemaakt.

   

  Lees meer
 2. Tuinhout in De Achterhoek?

  De Achterhoek staat bekend om haar rust, ruimte en prachtige natuur. In jouw tuin is hopelijk dan ook genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een zelfgemaakt tuinhuisje, loungeset of een mooie boomhut voor de kinderen. Het enige probleem is dat je er zo’n hekel aan hebt om naar de plaatselijke bouwmarkt te gaan. Al dat tuinhout en de andere materialen passen haast niet in je auto, om nog maar te zwijgen over de niet voorradige producten en de rij bij de kassa.

  Stop nu met het mopperen over de bouwmarkt en het uitstellen van je plannen want gelukkig heeft Bouwbestel de ideale oplossing! Bouwbestel bezorgt door heel Nederland en dus ook bij jou thuis in De Achterhoek. Daarnaast heeft Bouwbestel altijd de beste kwaliteit tuinhout op voorraad en biedt gratis uitleg en advies.

  Bestel dus snel je tuinhout en andere benodigdheden in de webshop en begin op zeer korte termijn met het opknappen van je tuin!

  Lees meer