Veilig betalen

BouwBestel manvragen?bel ons op 073 50 32 32 6maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00 uurzaterdag van 8:30 - 13:00 uur

betaalmogelijkheden veilig betalen bouwbestelU heeft u de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden.

iDEAL:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Bunq, Knab en Revolut dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent!

PayPal / Eurocard-Mastercard / Visa / American Express:
Met PayPal / Eurocard-Mastercard / Visa / American Express betaalt u snel en veilig online.
PayPal / Eurocard-Mastercard /  Visa / American Express beschermt u tijdens het online winkelen.

Klarna:
Eerst product ontvangen, daarna pas betalen.
Klarna maakt het mogelijk om ook online bestelling achteraf te betalen. U bestelt het product online, de webwinkel levert het product en Klarna stuurt u achteraf een betaaloverzicht met betaallink om te betalen.
U kunt daarna achteraf binnen 14 dagen na levering betalen.
Keuze wanneer u betaalt:
U hoeft niet meer het volledige bedrag vooruit te betalen. U laat het product versturen en Klarna biedt u een betaaltermijn van 14 dagen na datum betaaloverzicht. Dit geeft u de keuze te betalen op het moment dat u het beste uit komt. Handig wanneer u bijvoorbeeld op kantoor zit en niet direct uw creditcard of kaartlezer voor internetbankieren bij de hand heeft.

Mondu kopen op factuur voor bedrijven:
Mondu is er voor onze zakelijke klanten.
Met deze optie kunt u na goedkeuring op rekening kopen. Er zal online een realtime kredietcheck uitgevoerd worden, bij akkoord kunt u op rekening uw aankopen bij ons doen.
De betaaltermijn is 30 dagen na levering.
Meer informatie vindt u hier https://www.mondu.ai/nl/faq/ 
Informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens door Mondu GmbH vindt u hier https://www.mondu.ai/nl/gdpr-notification-for-buyers/ 

Ideal In3 - In 3 keer betalen met 0% rente
Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product.
Het minimale bestelbedrag is € 50,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

1.    Kies & check: 
Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

2.    1e betaling & verzending:
Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

3.    2e & 3e betaling:
Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
 
Overschrijving per bank of bouwdepot:
Dit is een overschrijving via internetbankieren of een papieren overschrijving van uw bankrekening of uw bouwdepot.
Indien u kiest voor internetbankieren dient u rekening houden met 1-2 dagen verwerkingstijd van uw bank. Indien u gebruik maakt van een papieren overschrijving of bouwdepot dient u rekening te houden met 3-5 dagen verwerkingstijd van uw bank.