Afgebroken sleutel uit slot halen
Art. Nr.
37977
Uiteinde van een afgebroken sleutel vast in uw slot? Dat is erg vervelend! Kijk hieronder voor tips om een afgebroken sleutel uit uw slot te verwijderen.

Onderstaande producten bevatten slechts een greep uit ons totale assortiment. Neem voor advies gerust contact op.

Pakketprijs
Afgebroken sleutel uit slot halen
Afgebroken sleutel uit slot halen

Op voorraad

Betaalmogelijkheden
BouwBestel webshop keurmerk
 • A-Kwaliteit producten
 • Gratis advies
 • 4117 beoordelingen

58,75 48,55

Samenvatting
  Afgebroken sleutel uit slot halen aanpassen

  MEER PRODUCTEN

  Klik hier voor het volledige assortiment aan...
  ...HANG- & SLUITWERK

   

  AFGEBROKEN SLEUTEL VERWIJDEREN UIT SLOT

  Het is erg lastig om een afgebroken sleutel uit een slot te verwijderen. Echter is het het proberen waard. Mocht het niet lukken, kunt u altijd nog een professional inhuren. Hieronder een aantal tips.

  Sleutel uit slot drukken
  Probeer met een dun stukje ijzer (bijv. een paperclip of stopnaald) de sleutel vanaf de andere kant terug uit het slot te drukken. U kunt dit ook proberen met een andere passende sleutel. Spuit voordat u begint het slot in met een glijmiddel zoals WD40.

  Sleutel verwijderen met figuurzaagje
  Pak een figuurzaagje en knip het gedeelte zonder tandjes af, zodat u alleen het zaaggedeelte overhoudt. Stop dit zaagje bij de sleutel in het slot, met de zaagtandjes naar de sleutel toe. Trek vervolgens het zaagje uit het slot. Als het goed is komt de sleutel mee naar buiten. Trek niet met uw blote handen aan het zaagje, maar wikkel hier papier of stof omheen!

  Secondelijm
  Plaats een klein druppeltje secondelijm aan het uiteinde van de afgebroken sleutel. Druk het uiteinde zachtjes tegen het gedeelte dat vast zit in het slot. Wacht tot de lijm is uitgehard en trek vervolgens de gehele sleutel uit het slot. Doe vooral niet te veel lijm aan de sleutel! U loopt dan kans dat u de andere palletjes en veertjes vastlijmt. Secondelijm is moeilijk te doseren en u loopt grote kans dat de sleutel nooit meer te verwijderen is.