Wiesbaden inloopdouche Safety Glass 10mm NANO 1200x2000
369,00 304,96
Art. Nr.
49903
Wiesbaden inloopdouche Safety Glass 10mm NANO 1200x2000
Betaalmogelijkheden
BouwBestel webshop keurmerk
  • A-Kwaliteit producten
  • Gratis advies
  • 4093 beoordelingen

Wiesbaden Safety Glass inloopdouche 120 cm NANO-coating

Een inloopdouche is een echte eyecatcher voor uw badkamer. Zonder een deur te hoeven openen kunt u de doucheruimte betreden. Vaak kunnen inloopdouches ook rechtstreeks op de vloer worden geplaatst. In beide gevallen vergroot dit het instapgemak.

Dit type inloopdouche van Wiesbaden van 120 cm breed is gemaakt van 10 mm dik Safety Glass® en met NANO-coating afgewerkt. Door het muurprofiel, en de verstelbaarheid daarvan, is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De meegeleverde stabilisatiestang zorgt ervoor dat uw inloopdouche na montage zeer stevig staat.

Safety Glass®:
Al onze inloopdouches worden standaard al gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is, zoals de naam al zegt, veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteenvallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Daardoor is de kans op ernstig letsel vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waarbij de meeste breukschades ontstaan, is dit natuurlijk een groot pluspunt. Safety Glass® is echter een bijzondere soort. Want naast dat het glas is gemaakt van gehard veiligheidsglas is er daarbij een folie op het glas aangebracht. Deze folie zorgt ervoor dat het glas niet langer uiteen springt in duizenden stukjes, maar dat de stukjes op hun plek blijven. Veiliger kunnen we het niet maken! Bekijk in de video hiernaast hoe dit er precies uitziet.

NANO-coating:
Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een product gemaakt van glas heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën 'dichtgesmeerd' en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus.

Specificaties
Kleinste breedte: 1180l1180 mm
Wandhoogte: 2000 mm
Incl. douchebak: nee
Incl. douchepaneel: nee
Vrijstaand: nee
Materiaal wanden: veiligheidsglas
Profiel: Met profiel
Materiaal profiel: Aluminium
Kleur profiel: chroom-look
Profielglans: glanzend
Antikalkbehandeling: ja
Glas-/kunststofdecor: nee
Geschikt voor montage op douchebak: ja
Geschikt voor montage op tegelvloer: ja
Grootste breedte: 1200l1200 mm

Toon meer Toon minder