Kozijn Hardhout Meranti Gegrond - Opdek (56x115x2115mm)
96,74 79,95
Art. Nr.
39
Het houten binnendeurkozijn kan eenvoudig worden gecombineerd met stofdorpels, koplatten, architraven of diverse andere profielen.
Betaalmogelijkheden
BouwBestel webshop keurmerk
  • A-Kwaliteit producten
  • Gratis advies
  • 4093 beoordelingen

Kozijnen hardhout

Verpakkingseenheid
Per stuk à 56x115mm hout
211,5mm hoog

Overige informatie
Het houten binnendeurkozijn wordt seriematig en industrieel geproduceerd waardoor het product standaard aan alle kwaliteitseisen voldoet. Na iedere bewerking en voor aflevering worden de kozijnen gecontroleerd op kwaliteit, zoals gladheid van schaven, juiste dikte van de afwerklaag, gewenste voorzieningen en de benodigde verpakking.
De stijlen van het kozijn zijn voorzien van afgeronde uitwendige hoeken en bij stompe kozijnen zijn de stijlen voorzien van een sponning voor de scharnierknoop.

In gegronde uitvoering is het kozijn met duurzame watergedragen verf behandeld en is het in alle kleuren af te lakken. Het houten binnendeurkozijn kan eenvoudig worden gecombineerd met stofdorpels, koplatten, architraven of diverse andere profielen.

De montagekozijnen worden tijdens het optrekken van een wand ingebouwd. Met het toepassen van een montagekozijn kiest men voor een traditionele bouwwijze, waarbij het kozijn opgenomen en verankerd wordt in de wand. Dit kozijn wordt vooraf op een onafgewerkte vloer gesteld. Deze bouwwijze heeft als belangrijkste eigenschap dat het stellen van mestelprofielen voor de sparingen achterwege kan blijven en het kozijn degelijk verankerd wordt met de constructie.

Breedte van het kozijn is zelf te bepalen waardoor dit kozijn zich geschikt maakt voor iedere deurbreedte.

Toon meer Toon minder
Meer informatie
Materiaal Meranti
Kopmaat netto (mm) 56x115
Kopmaat bruto (mm) 56x115
Geïmpregneerd Nee
Breedte (mm) 115
Dikte (mm) 56
Soort Kozijn
Gegrond Ja
Afwerking Gegrond