Wiesbaden Slim glasplaat helder 1200x2000 8mm nano
269,00 222,31
Art. Nr.
49890
Wiesbaden Slim glasplaat helder 1200x2000 8mm nano
Betaalmogelijkheden
BouwBestel webshop keurmerk
  • A-Kwaliteit producten
  • Gratis advies
  • 4093 beoordelingen

Wiesbaden Slim inloopdouche zonder profiel 120 cm NANO

Een inloopdouche is een echte eyecatcher voor uw badkamer. Zonder een deur te hoeven openen kunt u de doucheruimte betreden. Vaak kunnen inloopdouches ook rechtstreeks op de vloer worden geplaatst. In beide gevallen vergroot dit het instapgemak.

Deze Slim inloopdouche zonder profiel van Wiesbaden van 120 cm breed is gemaakt van 8 mm dik gehard veiligheidsglas en met NANO-coating afgewerkt. 

Gehard veiligheidsglas:
Al onze inloopdouches worden standaard gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is, zoals de naam al zegt, veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteenvallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Daardoor is de kans op ernstig letsel vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waarbij de meeste breukschades ontstaan, is dit natuurlijk een groot pluspunt.

NANO-coating:
Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een product gemaakt van glas heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën 'dichtgesmeerd' en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus.

Specificaties
Wandhoogte: 2000 mm
Incl. douchebak: nee
Incl. douchepaneel: nee
Vrijstaand: nee
Materiaal wanden: veiligheidsglas
Profiel: profielloos
Profielglans: glanzend
Antikalkbehandeling: ja
Glas-/kunststofdecor: nee
Geschikt voor montage op douchebak: ja
Geschikt voor montage op tegelvloer: ja
Grootste breedte: 1200l1200 mm

Toon meer Toon minder