Meer informatie
Soort raamwerk
Materiaal AVP
Vorm Tandem
Afmeting (cm) 200x200
Lengte (cm) 200
Breedte (cm) 200
Figuur Vierkant
Dagmaat lengte (cm) 200
Dagmaat breedte (cm) 200
Raamwerk 200x200cm AVP Tandem + Tandemspindel
485,49 401,23
Art. Nr.
69616
Los raamwerk om (bestaande) lichtkoepel met dagmaat 200x200cm ventilerend te maken. Dit raamwerk is gemaakt van AVP en Tandem uitgevoerd. Inclusief tandemspindel.
Betaalmogelijkheden
BouwBestel webshop keurmerk
  • A-Kwaliteit producten
  • Gratis advies
  • 4113 beoordelingen

Raamwerk 200x200cm AVP Tandem 

Verpakkingseenheid
Per los raamwerk met spindel.
Zonder dakopstand en lichtkoepel.

Productomschrijving
Wilt u uw (bestaande) lichtkoepel ventilerend maken? Dat kan met dit losse raamwerk. U kunt dit raamwerk monteren op bestaande en nieuwe lichtkoepel constructies. Heeft u bijvoorbeeld een lichtkoepel boven uw keuken en zou u deze wel eens open willen draaien? Dan kunt u dit raamwerk aan de lichtkoepelconstructie toevoegen. Dit raamwerk zorgt er voor dat een vaste lichtkoepel en opstand met dagmaat 200x200cm ventilerend gemaakt kunnen worden.

Raamwerken kunnen vervaardigd zijn uit twee soorten materialen, namelijk alu en AVP. Alu staat voor aluminium en AVP is een hoogwaardig materiaal, vervaardigd uit PVC. Het materiaal van dit specifieke raamwerk is AVP. Verder zijn raamwerken er in twee uitvoeringen, namelijk ‘solo’ en ‘tandem’. Solo wil zeggen dat het raamwerk 1 handspindel heeft en tandem wil zeggen dat het raamwerk 1 tandemspindel heeft. Dit specifieke raamwerk is uitgevoerd als Tandem. Dit raamwerk is van het A-merk 'Van Boven Kunststoffen'. Van Boven richt zich al sinds 1951 op de productie producten voor lichttoetreding.

De opstand zit of wordt op het platte dak gemonteerd. Hierop wordt het raamwerk geplaatst. Op het raamwerk wordt de lichtkoepel gemonteerd. Van beneden naar boven ziet dit er als volgt uit: platte dak > opstand > raamwerk > lichtkoepel. Het raamwerk wordt geleverd inclusief spindel. Deze spindel zorgt er voor dat de koepel open en dicht kan. Door met een bedieningsstok de spindel open te draaien wordt de unit geopend. Let op, de bedieningsstok wordt niet meegeleverd. Dit raamwerk wordt tevens geleverd zonder dakopstand en lichtkoepel. Deze artikelen kunt u apart bijbestellen.

Specificaties

Product

Los raamwerk

Materiaal

AVP

Uitvoering

Vierkant

Afmeting (cm)

200x200

Lengte (cm)

200

Breedte (cm)

200

Diameter (cm)

Figuur

Vierkant

Dagmaat lengte (cm)

200

Dagmaat breedte (cm)

200

Dagmaat diameter (cm)

Productnaam fabrikant

AVP raamwerk 200x200 Tandem

Fabrikant

Van Boven Kunststoffen

 

 

Toon meer Toon minder