Meer informatie
Soort Lichtkoepel
Materiaal ac/pc/ac
Wandig 6 wandig (ISO)
Vorm Bolvormig
Afmeting (cm) 50x110
Lengte (cm) 50
Breedte (cm) 110
Kleur Opaal
Figuur Rechthoek
Dagmaat lengte (cm) 50
Dagmaat breedte (cm) 110
Koepel buitenmaat lengte (cm) 66
Koepel buitenmaat breedte (cm) 126
Lichtkoepel 50x110cm 6-Wandig (ISO) AC/PC/AC Opaal Bolvormig
344,92 285,06
Art. Nr.
69246
ISO lichtkoepel met dagmaat 50x110cm van 6-wandig ac/pc/ac (c = polycarbonaat, ac = acrylaat). Tevens opaal en bolvormig.
Betaalmogelijkheden
BouwBestel webshop keurmerk
  • A-Kwaliteit producten
  • Gratis advies
  • 4100 beoordelingen

Lichtkoepel 50x110cm 6-Wandig (ISO) AC/PC/AC Opaal Bolvormig

Verpakkingseenheid
Per stuk

Productomschrijving
Deze lichtkoepel heeft een dagmaat van 50x110cm en is geschikt voor een opstand met corresponderende afmetingen. De daadwerkelijke buitenmaten van de lichtkoepel zijn iets groter. Kijk voor deze afmetingen bij de specificaties hieronder.

Het ‘glas’ van deze lichtkoepel is opgebouwd uit zes lagen! Namelijk van buiten naar binnen met ac/pc/ac. De buitenste laag is van acrylaat (ac), de vier binnenlagen zijn van polycarbonaat (pc) en de binnenste laag is acrylaat (ac). Pc staat voor polycarbonaat en ac staat voor acrylaat. Polycarbonaat (pc) is een materiaal dat erg sterk en enorm slagvast is. Hierdoor is de koepel goed bestand is tegen inslag van buitenaf en is deze inbraak werend. Polycarbonaat is zelfs 250 keer sterker dan glas! Acrylaat (ac) is in vergelijking met polycarbonaat budgetvriendelijk, maar nog steeds 25 keer sterker dan glas. Acrylaat wordt ook wel PMMA of plexiglas genoemd. Doordat beide materialen in deze lichtkoepel zijn verwerkt heeft u het beste van twee werelden.

Tussen de zes lagen bevindt zich stilstaande lucht. Dit zorgt er voor dat de lichtkoepel erg goed isoleert. Vandaag de naam ISO-koepel. Hierdoor kunt u deze lichtkoepel perfect gebruiken boven woonruimtes zoals uw woonkamer, slaapkamer, keuken, enz. De goede isolatiewaarde zorgt er voor dat de lichtkoepel geen koudebrug vormt. Gebruik hiervoor dan ook een AVP lichtkoepel opstand met goede isolatiewaarde.

Met een lichtkoepel zorgt u voor extra lichttoetreding waardoor het gebruik van kunstlicht wordt geminimaliseerd. De glasafwerking is opaal / melkglas. Hierdoor kunt u in tegenstelling tot glashelder glas niet door de lichtkoepel naar binnen en buiten kijken. De lichttoetreding wordt hierdoor niet verminderd. Daarnaast is het glas bolvormig. De lichtkoepel wordt gemonteerd op een opstand met behulp van bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Neem voor installatieadvies even de PDF montagehandleiding door. Deze lichtkoepel is van het A-merk 'Van Boven Kunststoffen'. Van Boven richt zich al sinds 1951 op de productie van transparante producten voor de bouw.

Specificaties

Product

ISO Lichtkoepel

Materiaal

ac/pc/ac

Wandig

6 wandig

Vorm

Bolvormig

Glasafwerking

Opaal / melkglas

Afmeting (cm)

50x110

Lengte (cm)

50

Breedte (cm)

110

Diameter (cm)

Figuur

Rechthoek

Dagmaat lengte (cm)

50

Dagmaat breedte (cm)

110

Koepel buitenmaat lengte (cm)

66

Koepel buitenmaat breedte (cm)

126

Dagmaat diameter (cm)

Koepel buitenmaat diameter (cm)

Productnaam fabrikant

LK ISO ac/pc/ac 50x110 OP

Fabrikant

Van Boven Kunststoffen

 

 

Toon meer Toon minder