Meer informatie
Soort Lichtkoepel
Materiaal pc/ac/ac/ac
Wandig 4 wandig
Vorm Bolvormig
Afmeting (cm) 120x180
Lengte (cm) 120
Breedte (cm) 180
Kleur Glashelder
Figuur Rechthoek
Dagmaat lengte (cm) 120
Dagmaat breedte (cm) 180
Koepel buitenmaat lengte (cm) 136
Koepel buitenmaat breedte (cm) 196
Lichtkoepel 120x180cm 4-Wandig PC/AC/AC/AC Glashelder Bolvormig
1.269,91 1.049,51
Art. Nr.
69050
Lichtkoepel met dagmaat 120x180cm van 4-wandig pc/ac/ac/ac (c = polycarbonaat, ac = acrylaat).Tevens glashelder en bolvormig acrylaat.
Betaalmogelijkheden
BouwBestel webshop keurmerk
  • A-Kwaliteit producten
  • Gratis advies
  • 4100 beoordelingen

Lichtkoepel 120x180cm 4-Wandig PC/AC/AC/AC Glashelder Bolvormig

Verpakkingseenheid
Per stuk

Productomschrijving
Deze lichtkoepel heeft een dagmaat van 120x180cm en is geschikt voor een opstand met corresponderende afmetingen. De daadwerkelijke buitenmaten van de lichtkoepel zijn iets groter. Kijk voor deze afmetingen bij de specificaties hieronder.

Het ‘glas’ van deze lichtkoepel is opgebouwd uit vier lagen, namelijk van buiten naar binnen met pc/ac/ac/ac. Pc staat voor polycarbonaat en ac staat voor acrylaat. Polycarbonaat (pc) is een materiaal dat erg sterk en enorm slagvast is. Hierdoor is de koepel goed bestand is tegen inslag van buitenaf en is deze inbraak werend. Polycarbonaat is zelfs 250 keer sterker dan glas en daarmee uitermate geschikt voor de buitenste laag van deze lichtkoepel! Acrylaat (ac) is in vergelijking met polycarbonaat budgetvriendelijk, maar nog steeds 25 keer sterker dan glas. Acrylaat wordt ook wel PMMA of plexiglas genoemd. Doordat beide materialen in deze lichtkoepel zijn verwerkt heeft u het beste van twee werelden.

Tussen de vier lagen bevindt zich stilstaande lucht. Dit zorgt er voor dat de lichtkoepel erg goed isoleert. Hierdoor kunt u deze lichtkoepel perfect gebruiken boven woonruimtes zoals uw woonkamer, slaapkamer, keuken, enz. De goede isolatiewaarde zorgt er voor dat de lichtkoepel geen koudebrug vormt. Gebruik hiervoor dan ook een AVP lichtkoepel opstand met goede isolatiewaarde.

Met een lichtkoepel zorgt u voor extra lichttoetreding waardoor het gebruik van kunstlicht wordt geminimaliseerd. De glasafwerking is glashelder / doorzichtig. Hierdoor kunt u in tegenstelling tot opaal glas door de lichtkoepel naar binnen en buiten kijken. Daarnaast is het glas bolvormig. De lichtkoepel wordt gemonteerd op een opstand met behulp van bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Neem voor installatieadvies even de PDF montagehandleiding door. Deze lichtkoepel is van het A-merk 'Van Boven Kunststoffen'. Van Boven richt zich al sinds 1951 op de productie van transparante producten voor de bouw.

Specificaties

Product

Lichtkoepel

Materiaal

pc/ac/ac/ac

Wandig

4 wandig

Vorm

Bolvormig

Glasafwerking

Glashelder / doorzichtig

Afmeting (cm)

120x180

Lengte (cm)

120

Breedte (cm)

180

Diameter (cm)

Figuur

Rechthoek

Dagmaat lengte (cm)

120

Dagmaat breedte (cm)

180

Koepel buitenmaat lengte (cm)

136

Koepel buitenmaat breedte (cm)

196

Dagmaat diameter (cm)

Koepel buitenmaat diameter (cm)

Productnaam fabrikant

LK 4w pc/ac/ac/ac 120x180 GH

Fabrikant

Van Boven Kunststoffen

 

 

Toon meer Toon minder