Meer informatie
Soort Lichtkoepel
Materiaal pc/ac/ac/ac
Wandig 4 wandig
Vorm Bolvormig
Afmeting (cm) 100x150
Lengte (cm) 100
Breedte (cm) 150
Kleur Glashelder
Figuur Rechthoek
Dagmaat lengte (cm) 100
Dagmaat breedte (cm) 150
Koepel buitenmaat lengte (cm) 116
Koepel buitenmaat breedte (cm) 166
Lichtkoepel 100x150cm 4-Wandig PC/AC/AC/AC Glashelder Bolvormig
880,75 727,89
Art. Nr.
69037
Lichtkoepel met dagmaat 100x150cm van 4-wandig pc/ac/ac/ac (c = polycarbonaat, ac = acrylaat).Tevens glashelder en bolvormig acrylaat.
Betaalmogelijkheden
BouwBestel webshop keurmerk
  • A-Kwaliteit producten
  • Gratis advies
  • 4100 beoordelingen

Lichtkoepel 100x150cm 4-Wandig PC/AC/AC/AC Glashelder Bolvormig

Verpakkingseenheid
Per stuk

Productomschrijving
Deze lichtkoepel heeft een dagmaat van 100x150cm en is geschikt voor een opstand met corresponderende afmetingen. De daadwerkelijke buitenmaten van de lichtkoepel zijn iets groter. Kijk voor deze afmetingen bij de specificaties hieronder.

Het ‘glas’ van deze lichtkoepel is opgebouwd uit vier lagen, namelijk van buiten naar binnen met pc/ac/ac/ac. Pc staat voor polycarbonaat en ac staat voor acrylaat. Polycarbonaat (pc) is een materiaal dat erg sterk en enorm slagvast is. Hierdoor is de koepel goed bestand is tegen inslag van buitenaf en is deze inbraak werend. Polycarbonaat is zelfs 250 keer sterker dan glas en daarmee uitermate geschikt voor de buitenste laag van deze lichtkoepel! Acrylaat (ac) is in vergelijking met polycarbonaat budgetvriendelijk, maar nog steeds 25 keer sterker dan glas. Acrylaat wordt ook wel PMMA of plexiglas genoemd. Doordat beide materialen in deze lichtkoepel zijn verwerkt heeft u het beste van twee werelden.

Tussen de vier lagen bevindt zich stilstaande lucht. Dit zorgt er voor dat de lichtkoepel erg goed isoleert. Hierdoor kunt u deze lichtkoepel perfect gebruiken boven woonruimtes zoals uw woonkamer, slaapkamer, keuken, enz. De goede isolatiewaarde zorgt er voor dat de lichtkoepel geen koudebrug vormt. Gebruik hiervoor dan ook een AVP lichtkoepel opstand met goede isolatiewaarde.

Met een lichtkoepel zorgt u voor extra lichttoetreding waardoor het gebruik van kunstlicht wordt geminimaliseerd. De glasafwerking is glashelder / doorzichtig. Hierdoor kunt u in tegenstelling tot opaal glas door de lichtkoepel naar binnen en buiten kijken. Daarnaast is het glas bolvormig. De lichtkoepel wordt gemonteerd op een opstand met behulp van bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Neem voor installatieadvies even de PDF montagehandleiding door. Deze lichtkoepel is van het A-merk 'Van Boven Kunststoffen'. Van Boven richt zich al sinds 1951 op de productie van transparante producten voor de bouw.

Specificaties

Product

Lichtkoepel

Materiaal

pc/ac/ac/ac

Wandig

4 wandig

Vorm

Bolvormig

Glasafwerking

Glashelder / doorzichtig

Afmeting (cm)

100x150

Lengte (cm)

100

Breedte (cm)

150

Diameter (cm)

Figuur

Rechthoek

Dagmaat lengte (cm)

100

Dagmaat breedte (cm)

150

Koepel buitenmaat lengte (cm)

116

Koepel buitenmaat breedte (cm)

166

Dagmaat diameter (cm)

Koepel buitenmaat diameter (cm)

Productnaam fabrikant

LK 4w pc/ac/ac/ac 100x150 GH

Fabrikant

Van Boven Kunststoffen

 

 

Toon meer Toon minder