Meer informatie
Soort Lichtkoepel
Materiaal pc/ac
Wandig 2 wandig
Vorm Piramidevormig
Afmeting (cm) 150x150
Lengte (cm) 150
Breedte (cm) 150
Kleur Glashelder
Figuur Vierkant
Dagmaat lengte (cm) 150
Dagmaat breedte (cm) 150
Koepel buitenmaat lengte (cm) 166
Koepel buitenmaat breedte (cm) 166
Lichtkoepel 150x150cm 2-wandig pc/ac Glashelder Piramidevormig
1.094,59 904,62
Art. Nr.
69427
Piramidevormige lichtkoepel met dagmaat 150x150cm van 2-wandig pc/ac. Tevens glashelder glas.
Betaalmogelijkheden
BouwBestel webshop keurmerk
  • A-Kwaliteit producten
  • Gratis advies
  • 4100 beoordelingen

Lichtkoepel 150x150cm 2-wandig pc/ac Glashelder Piramidevormig

Verpakkingseenheid
Per stuk

Productomschrijving
Deze lichtkoepel heeft een dagmaat van 150x150cm en is geschikt voor een opstand met corresponderende afmetingen. De daadwerkelijke buitenmaten van de lichtkoepel zijn iets groter. Kijk voor deze afmetingen bij de specificaties hieronder. Met een lichtkoepel zorgt u voor extra lichttoetreding waardoor het gebruik van kunstlicht wordt geminimaliseerd.

Het ‘glas’ van deze lichtkoepel is 2-wandig en gemaakt van pc/ac. Indien uw lichtkoepel meer dan 1 laag heeft bevindt zicht tussen de lagen stilstaande lucht, wat zorgt voor een betere isolatie. De glasafwerking is glashelder. Onderaan deze omschrijving vindt u uitleg over deze begrippen.

De vorm van het glas is piramidevormig. Bij een piramidevormige lichtkoepel loopt het glas naar boven in een punt. Er zijn ook bolvormige lichtkoepels, welke iets voordeliger zijn en tevens vaker worden verkocht.

Met behulp van de bijgeleverde bevestigingsmaterialen kan deze lichtkoepel worden gemonteerd op een opstand met corresponderende dagmaat. In dat geval is deze dagmaat 150x150. Neem voor installatieadvies even de PDF montagehandleiding door. Deze lichtkoepel is van het A-merk 'Van Boven Kunststoffen'. Van Boven richt zich al sinds 1951 op de productie van transparante producten voor de bouw.

Specificaties

Product

Lichtkoepel

Materiaal

pc/ac

Wandig

2-wandig

Vorm

Piramidevormig

Glasafwerking

Glashelder

Afmeting (cm)

150x150

Lengte (cm)

150

Breedte (cm)

150

Figuur

Vierkant

Dagmaat lengte (cm)

150

Dagmaat breedte (cm)

150

Koepel buitenmaat lengte (cm)

166

Koepel buitenmaat breedte (cm)

166

Productnaam fabrikant

LK 2w pc/ac PIR 150x150 GH

Fabrikant

Van Boven Kunststoffen


Begrippen

Opaal

Opaal glas wordt ook wel melkglas genoemd. Hierdoor kunt u niet door de lichtkoepel naar binnen en buiten kijken. De lichttoetreding wordt hierdoor niet verminderd.

Glashelder

Glashelder glas wordt ook wel doorzichtig glas genoemd. Hierdoor kunt u door de lichtkoepel naar binnen en buiten kijken.

Polycarbonaat (pc)

Polycarbonaat is een materiaal dat erg sterk en enorm slagvast is. Dit materiaal is goed bestand tegen inslag van buitenaf en is inbraak werend. Polycarbonaat is zelfs 250 keer sterker dan glas!

Acrylaat (ac)

Acrylaat is in vergelijking met polycarbonaat budgetvriendelijk, maar nog steeds 25 keer sterker dan glas. Acrylaat wordt ook wel PMMA of plexiglas genoemd.

 

 

Toon meer Toon minder