Meer informatie
Soort Lichtkoepel
Materiaal pc/ac
Wandig 2 wandig
Vorm Piramidevormig
Afmeting (cm) 100x100
Lengte (cm) 100
Breedte (cm) 100
Kleur Glashelder
Figuur Vierkant
Dagmaat lengte (cm) 100
Dagmaat breedte (cm) 100
Koepel buitenmaat lengte (cm) 116
Koepel buitenmaat breedte (cm) 116
Lichtkoepel 100x100cm 2-wandig pc/ac Glashelder Piramidevormig
479,28 396,10
Art. Nr.
69417
Piramidevormige lichtkoepel met dagmaat 100x100cm van 2-wandig pc/ac. Tevens glashelder glas.
Betaalmogelijkheden
BouwBestel webshop keurmerk
  • A-Kwaliteit producten
  • Gratis advies
  • 4100 beoordelingen

Lichtkoepel 100x100cm 2-wandig pc/ac Glashelder Piramidevormig

Verpakkingseenheid
Per stuk

Productomschrijving
Deze lichtkoepel heeft een dagmaat van 100x100cm en is geschikt voor een opstand met corresponderende afmetingen. De daadwerkelijke buitenmaten van de lichtkoepel zijn iets groter. Kijk voor deze afmetingen bij de specificaties hieronder. Met een lichtkoepel zorgt u voor extra lichttoetreding waardoor het gebruik van kunstlicht wordt geminimaliseerd.

Het ‘glas’ van deze lichtkoepel is 2-wandig en gemaakt van pc/ac. Indien uw lichtkoepel meer dan 1 laag heeft bevindt zicht tussen de lagen stilstaande lucht, wat zorgt voor een betere isolatie. De glasafwerking is glashelder. Onderaan deze omschrijving vindt u uitleg over deze begrippen.

De vorm van het glas is piramidevormig. Bij een piramidevormige lichtkoepel loopt het glas naar boven in een punt. Er zijn ook bolvormige lichtkoepels, welke iets voordeliger zijn en tevens vaker worden verkocht.

Met behulp van de bijgeleverde bevestigingsmaterialen kan deze lichtkoepel worden gemonteerd op een opstand met corresponderende dagmaat. In dat geval is deze dagmaat 100x100. Neem voor installatieadvies even de PDF montagehandleiding door. Deze lichtkoepel is van het A-merk 'Van Boven Kunststoffen'. Van Boven richt zich al sinds 1951 op de productie van transparante producten voor de bouw.

Specificaties

Product

Lichtkoepel

Materiaal

pc/ac

Wandig

2-wandig

Vorm

Piramidevormig

Glasafwerking

Glashelder

Afmeting (cm)

100x100

Lengte (cm)

100

Breedte (cm)

100

Figuur

Vierkant

Dagmaat lengte (cm)

100

Dagmaat breedte (cm)

100

Koepel buitenmaat lengte (cm)

116

Koepel buitenmaat breedte (cm)

116

Productnaam fabrikant

LK 2w pc/ac PIR 100x100 GH

Fabrikant

Van Boven Kunststoffen


Begrippen

Opaal

Opaal glas wordt ook wel melkglas genoemd. Hierdoor kunt u niet door de lichtkoepel naar binnen en buiten kijken. De lichttoetreding wordt hierdoor niet verminderd.

Glashelder

Glashelder glas wordt ook wel doorzichtig glas genoemd. Hierdoor kunt u door de lichtkoepel naar binnen en buiten kijken.

Polycarbonaat (pc)

Polycarbonaat is een materiaal dat erg sterk en enorm slagvast is. Dit materiaal is goed bestand tegen inslag van buitenaf en is inbraak werend. Polycarbonaat is zelfs 250 keer sterker dan glas!

Acrylaat (ac)

Acrylaat is in vergelijking met polycarbonaat budgetvriendelijk, maar nog steeds 25 keer sterker dan glas. Acrylaat wordt ook wel PMMA of plexiglas genoemd.

 

 

Toon meer Toon minder