Theuma Monoplus Kozijn Staal Stijlset 70x2115mm Styl2074 9010 Rechts
86,31 71,33
Art. Nr.
9546
Rechtsdraaiend binnendeurkozijn staal (een rechtsdraaiende deur is een deur waarbij de scharnieren (paumelle) aan de rechterkant zichtbaar zijn). De stijlset betreft de staanders van het kozijn, hierbij heeft u een dorpel en een onderdelenset bw30 nodig.

Sparingmaten voor het kozijn: hoogte van de deur minus 1.5cm, breedte van de deur plus 5.5cm.

Betaalmogelijkheden
BouwBestel webshop keurmerk
  • A-Kwaliteit producten
  • Gratis advies
  • 4075 beoordelingen

Binnendeurkozijn Staal

Het Theuma binnendeurkozijn staal wordt al ruim 50 jaar toegepast in de woning- en utiliteitsbouw. Ijzersterke montagekozijnen waarbij kwaliteit en eenvoudige verwerking voorop staan.

MonoPlus stalen binnendeurkozijnen worden vervaardigd uit sendzimirverzinkt staal en hebben een materiaaldikte van 1mm of 1,5mm. Na een voorbehandeling van de stalen kozijnprofielen wordt op elektrostatische wijze een kras- en stootvaste poedercoating aangebracht. Hierdoor is het kozijn verzekerd van een langdurige en hoogwaardige bescherming en is overschilderen niet nodig.

Kenmerkend zijn de verstelbare draaipunten die direct op de borgklauwen (1mm) of aan het scharnierbakje (1,5mm) zijn bevestigd, en de verwisselbare sluitplaat. Door de unieke verstekverbinding wordt een zeer stabiele constructie gecreëerd en vormen de gemonteerde MonoPlus kozijnen één geheel met de wand. Zo kunnen ook zwaardere Theuma deuren probleemloos worden toegepast. Optioneel wordt het kozijn uitgevoerd met een snoerafdichting. MonoPlus kozijnen worden gemonteerd in sparingen in de wand. Ook zonder kennis vooraf en zonder gespecialiseerd gereedschap kan vrijwel iedereen de kozijnen eenvoudig en snel monteren.

Toon meer Toon minder