A-KWALITEIT BEZORGING DOOR HEEL NEDERLAND ZEER RUIM ASSORTIMENT GRATIS UITLEG EN ADVIES 25 JAAR BOUWERVARING

Search Site

0 producten € 0,00

Bestelling boven de €1250,-? Bel voor een offerte op maat!

Offerte Op Maat
073 - 50 32 32 6

Floormate Vloerisolatie

floormate vloerisolatie dow building solutionsBent u op zoek naar scherp geprijsde Floormate vloerisolatie? Dan bent u bij Bouwbestel aan het juiste adres. Wij hebben in ons uitgebreide online assortiment bouwmaterialen isolatieplaten van het merk Floormate. Deze platen lenen zich voor het optimaal isoleren van vloeren in woningen en de utiliteitsbouw. De Styrofoam IB platen zijn zeer drukvast en kunnen makkelijk en snel verwerkt worden. Styrofoam platen zijn per stuk te bestellen.

De Floormate vloerisolatie platen zijn verkrijgbaar in twee varianten, zowel met als zonder sponning. De platen zijn verkrijgbaar in diverse diktes en dienen als vervanger van piepschuim. Na verwerking zal er weinig tot geen afval zijn. Door de hoge drukvastheid volstaat een eenvoudige afwerking van de vloeropbouw met een minimale afwerklaag. Voor het makkelijk en snel online bestellen van goedkope bouwmaterialen moet u bij Bouwbestel zijn. Wij garanderen snelle levering tot aan elk gewenst adres.


Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per paginaOp de onafhankelijke klantbeoordeling website Feedback Company krijgt Bouwbestel een 9.0 op basis van 937 beoordelingen.