Bent u volop aan het klussen in huis en wilt u ervoor zorgen dat alle werkzaamheden netjes worden afgewerkt? Dan heeft u de keuze uit verschillende soorten kit. Maar welke kit gebruikt u waarvoor?

Hieronder vindt u de soorten kit die u in ons assortiment aantreft. Twijfelt u over welke kit u moet aanschaffen? U kunt altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Acrylaatkit

Acrylaatkit is een plasto-elastische afdichtingskit die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Het is een kit op basis van acrylaatdispersie. Deze kit hecht op diverse soorten materiaal, zelfs wanneer de ondergrond vochtig kan zijn. Het is geen enkel probleem om deze kit te overschilderen. Deze kit kan gebruikt worden voor het afdichten van kieren, naden en scheuren. De kit kunt u beter niet gebruiken voor voegen die veel met water in aanraking komen of die in zijn geheel zijn opgesloten.

High Tack Kit

High Tack Kit is zeer geschikt als montagelijm en afdichtingskit. Deze kit zowel in als rondom het huis uitstekend gebruikt worden. Deze kit hecht niet alleen direct, het is tegelijkertijd een sterke montagelijm. De kit is voorzien van een V-groef, waardoor er een groter raakvlak ontstaat. Een snelle hechting kan daardoor gerealiseerd worden. Deze hoogwaardige kit voldoet daarmee aan alle verwachtingen.

Lijmkit/Montagekit

Lijmkit/Montagekit is een universele kit die u kunt gebruiken voor diverse werkzaamheden in en rondom uw woning. Deze kan heel goed toegepast worden voor het verlijmen van diverse materialen of als opvulling fungeren voor scheuren en naden. Daarnaast kan de kit gebruikt worden voor het afdichten van scheuren en naden. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende soorten.

Siliconenkit

Siliconenkit is een duurzame kit die gemaakt is op basis van hoogwaardige polysiloxanen. De siliconenkit is schimmelbestendig, elastisch en duurzaam. De siliconenkit hecht vooral goed op ondergronden waar geen primer aanwezig is. In ruimtes waar schimmels niet gewenst zijn, kan deze kit uitstekend verwerkt worden. U kunt bijvoorbeeld denken aan de badkamer of het toilet. Bij bedrijven wordt deze kit ook wel toegepast in koel- en vriescellen.

Kitgereedschap

Naast de diverse soorten kit, kunt u bij ons ook terecht voor divers kitgereedschap. Wanneer er lijm- of montagekit moet worden aangebracht, heeft u een kitspuit nodig. U kunt kiezen voor de standaard kitspuit, maar u kunt ook kiezen voor een professionele kitspuit. U kunt deze kitspuit gebruiken, zonder dat u zich al teveel hoeft in te spannen. De verdeling van de kit gaat met pistool gemakkelijker dan bij de standaard kitspuit. Voor optimaal gebruikersgemak is er een ergonomische handgreep aanwezig.

Wilt u de voegen netjes bijwerken? Dan kunt u daarnaast gebruik maken van de kitvoegensnijder. Overtollige kitvoegen worden zo op een nette en veilige manier verwijderd!