Bij Bouwbestel vindt u kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen voor elk karwei. Welk karwei u ook moet klaren, Bouwbestel is het juiste adres voor het voordelig online aanschaffen van de gewenste bouwmaterialen. In ons ruime assortiment vindt u bouwmaterialen voor de doe-het-zelver en de professionele aannemer. Verzeker u zelf van een goede service en kwalitatieve bouwmaterialen en kies voor Bouwbestel.

Direct naar: Homepage

Bouwmaterialen voor elk karwei

Of het nu om een kleine renovatie bij u thuis of kantoor gaat of om het opzetten van een geheel nieuw pand, voor Bouwbestel is geen enkel karwei te groot of te klein. Wij hebben met meer dan 35 jaar ervaring in de bouwwereld alles op voorraad wat u maar nodig kunt hebben voor uw volgende karwei, van isolatieplaten tot gereedschap en van tegels tot steigers in alle formaten. De bouwmaterialen uit onze bouwmarkt voldoen niet alleen aan de hoogste kwaliteitseisen, maar worden door ons persoonlijk gecontroleerd, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat u kwaliteit geleverd krijgt.

Bestellen van bouwmaterialen voor het volgende karwei

Ons aanbod bouwmaterialen is overzichtelijk gerangschikt op onze website, waardoor u tijd bespaart tijdens het uitzoeken en online bestellen van de benodigde bouwmaterialen. Daarbij geldt dat hoe groter het karwei is en hoe meer bouwmaterialen u bij ons bestelt, hoe voordeliger dit voor u is. Wij bieden u naast de standaard prijzen de mogelijkheid om een offerte op maat aan te vragen, zodat u de kosten van het volgende karwei in de hand kunt houden (geldt voor bestellingen van minimaal € 1200,- en lopende acties op diverse bouwmaterialen).

Direct na het bestellen krijgt u een factuur van ons, waarmee u de gewenste bouwmaterialen kunt betalen. Na ontvangst van de betaling worden de bouwmaterialen verzendklaar gemaakt en binnen 1-3 dagen tot aan huis afgeleverd. Dit betekend dat u zelf niet hoeft te sjouwen en uw krachten kunt sparen voor de uitvoering van het geplande karwei.


Veilig en snel betalen

Bouwbestel geeft u de garantie dat uw privacy gewaarborgd is tijdens het veilig betalen van uw bestelling. Voor uw gemak bieden wij u verschillende mogelijkheden om de openstaande factuur online te voldoen. Daarbij heeft u de keuze uit Paypal, iDeal, creditcard en bankoverschrijving. Indien gewenst kunt u onder bepaalde voorwaarden gebruik maken van After Pay, waarbij u de mogelijkheid hebt om de bestelde bouwmaterialen tot twee weken na levering te betalen via de gewenste betaalmethode. Hierdoor kunt u zich allereerst richten op het uitvoeren van het karwei en achteraf de kosten hiervoor betalen.

Bouwbestel, meer dan alleen de leverancier van bouwmaterialen

Dankzij de jarenlange ervaring willen bieden wij u de mogelijkheid om volop gebruik te maken van onze extra service diensten. Onze online bouwmarkt is voorzien van het Keurmerk Webshop, waardoor u als klant de garantie heeft dat u met een serieuze webshop te maken heeft. Maar onze service houdt daarmee nog niet op. Op onze website vindt u een kluscalculator die u helpt bij het uitrekenen van de benodigde hoeveelheid bouwmaterialen. Loopt u tijdens het uitvoeren van een karwei tegen problemen aan, waardoor u niet meer weet wat u moet doen? Wilt u aan een karwei beginnen maar weet u niet (meer) hoe? Neem dan vrijblijvend een kijkje op onze blog of bekijk de instructievideo’s, waar aan de hand van duidelijke handleidingen en beeldmateriaal diverse karweitjes in en om het huis uitgelegd worden.

Mocht u ondanks het lezen van de blog of het bekijken van de video’s nog vragen hebben, bijvoorbeeld over een geplaatste bestelling of bepaalde bouwmaterialen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met een van onze vriendelijke medewerkers die u graag telefonisch of per mail te woord zullen staan (alleen tijdens kantooruren).