Bent u woonachtig in Nijmegen? Zoekt u bouwmaterialen van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs? Zoek dan niet langer, maar neem een kijkje in onze online bouwmarkt. Wij verkopen uitsluitend A-merk bouwmaterialen tegen zeer concurerende prijzen. U bestelt de bouwmaterialen makkelijk en snel online, waarna de bouwmaterialen tot aan huis in Nijmegen geleverd worden door onze professionele werknemers. Kies voor gemak, bestel alle bouwmaterialen online!

Bouwbestel: online bouwmaterialen kopen
Steeds vaker kiezen mensen voor gemak en daar wilden wij op inspelen, door een online bouwmarkt op te richten in 2007. U hoeft voortaan niet meer de deur uit te gaan op zoek naar kwalitatieve bouwmaterialen, bij ons vindt u alles onder een dak. In onze online bouwmarkt kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week winkelen, waarbij u een betere service krijgt dan in de reguliere bouwmarkten van Nijmegen. Wij onderscheiden ons op de volgende punten:

- Levering op elk gewenst adres in Nijmegen
- Scherpe prijzen
- Uitsluitend A-merken
- Breed assortiment
- Snelle levering
- Lage verzendkosten
- Professionele klushulp
- Webshop Keurmerk voor extra garantie
- Veilig betalen
- Offerte op maat
- Makkelijk en snel online bestellen

Ons assortiment bouwmaterialen
Als u een kijkje neemt in ons online assortiment zult u versteld staan van het grote aanbod. Wij kunnen werkelijk alle benodigde bouwmaterialen voor uw klus in Nijmegen leveren. Of het nu gaat om prefab delen, hout, tegels of isolatiemateriaal, Bouwbestel heeft het allemaal. Ook bijbehorend gereedschap vindt u in het assortiment.

Bouwmateriaal tegen scherpe prijzen
Een van de redenen om deze bouwmarkt op te richten was het feit dat de prijzen die gehanteerd worden voor bouwmaterialen te hoog zijn. Door zelf in te kopen, te importeren en de prijzen van de concurrent in de gaten te houden, kunnen wij u de beste prijs aanbieden.

Levering in heel Nijmegen
Ongeacht of u alleen een kamertje moet renoveren of uw hele bedrijfspand in Nijmegen wilt verbouwen, wij leveren op elk gewenst adres in Nijmegen. U hoeft niets zelf te sjouwen, dat doen onze medewerkers voor u. Voor het verzenden van de goederen hanteren wij zeer redelijke prijzen: € 4,95 en € 32,50. Voor bestellingen boven € 350,- geldt dat deze gratis door heel Nijmegen geleverd worden.

Bestellingen worden binnen 1 -3 werkdagen in Nijmegen geleverd, afhankelijk van de dag waarop besteld wordt en de hoeveelheid.

Kwalitatieve bouwmaterialen
Omdat de kwaliteit van bouwmaterialen vaak te wensen over laat, vindt u bij ons slechts A-merken. Reeds bij de inkoop maken wij een keuze voor kwaliteit en dat is te zien in het uitgebreide assortiment bouwmaterialen.

Professionele klushulp
Loopt u tijdens het klussen in Nijmegen tegen problemen aan? Komt u er even niet meer uit? Neem dan een kijkje op onze blog, waar u tips en handleidingen vindt voor de meest voorkomende klussen. Ook achtergrondinformatie over verschillende bouwmaterialen kunt u hier nalezen. Daarnaast staan diverse klusvideo’s online, waarmee het klussen nog makkelijker wordt.

Webshop keurmerk
Omdat het aanbod online winkels in vliegende vaart toeneemt, kan het gebeuren dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Bouwbestel is aangesloten bij het Webshop Keurmerk, een extra garantie dat u met een betrouwbare online bouwmarkt te maken hebt. Dankzij het Keurmerk krijgt u als klant uit Nijmegen de gelegenheid om bouwmaterialen langer op zicht te hebben en is uw privacy onder alle omstandigheden gewaarborgd.

Veilig betalen
Voor het betalen van uw bestelling kunt u gebruiken maken van verschillende betalingssystemen. Het betalen gebeurd in een veilige omgeving, zodat uw gegevens volledig beschermd zijn.

Offerte op maat
Heeft u een grote verbouwing of renovatie in Nijmegen gepland, waarvoor u veel bouwmaterialen nodig heeft? Neem dan persoonlijk contact met ons op voor een offerte op maat (uitsluitend voor bestellingen vanaf € 1250,-).

Bouwmaterialen bestellen
Voordat u bouwmaterialen besteld maakt u een gratis account aan op onze website. Vervolgens bestelt u de gewenste bouwmaterialen en geeft u het verzendadres in Nijmegen op. Na ontvangst van uw bestelling mailen wij u een factuur, waarop uw bestelling verwerkt is en waarmee u kunt betalen. Is uw betaling bij ons binnen, dan verpakken wij uw goederen en heeft u deze binnen 1 – 3 dagen op het adres in Nijmegen.

Voor vragen, opmerkingen of suggesties kunt u ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:00 uur.